Vijesti

Kontroling akademija – Controller Akademie Munich! Započeli smo sa upisima 17. generacije CA u Zagrebu i steknite CA certifikat (3 modula) ili CA diplomu (5 modula)

Ukoliko se još niste imali prilike pridružiti velikoj zajednici certificiranih kontrolera, s velikim zadovoljstvom objavljujemo da su započeli upisi 17. generacije Controller Akademie Munich.
Kao i do sada edukacije se odvijaju u Kontroling centru Kognosko u Zagrebu na hrvatskom jeziku, a trenerica je mr.sc. Jasmina Očko.
……..

LINK za više informacija i termini održavanja 17. generacije:

• I modul: 11.-14.09.2019. godine

• II modul: 23.-26.10.2019. godine

• III modul: 11.-14.12.2019. godine

Ukoliko Vas interesiraju informacije vezane za nastavak pohađanja 4. i 5. modula u Zagrebu na engleskom jeziku sa trenerima iz Minhena i vaučer cijenom za polaznike prva 3 modula iste možete dobiti putem ovog linka!

 

slika 4Komentari polaznika:

“Odlično! Super energija predavateljice!”
Simona Župančić

“Odlična edukacija, praktični primjeri, široki pogled na kontroling!”
Maja Karamarković

“Odlično!”
Haris Zulić

 

“Odlično iskustvo, kvalitetno pripremljena predavanja. Sve pohvale organizatorima, posebno predavačici gđi Jasmini… još više ste me zarazili kontrolingom u najpozitivnijem smislu. Hvala vam!”
Petra Babojelić

“Akademia je super! Naučila sam puno, predavačica je odlična, mjesto održavanja Akademie je ugodno i odražava domaću atmosferu. Grupa polaznika je bila odlična, sklopila su se nova prijateljstva i poslovi!”
Gordana Roksandić

 

 Pročitajte detalje o Controller Akademie i prijavite se 

 

CA10G2m_2017_500