Vijesti

Prijave za 12. generaciju Controller Akademie München u terminu 28.-31.03.2018. godine su u tijeku!

slika 4

Punih pet godina partnerstva sa CA stvorilo je mnogobrojne međunarodno certificirane hrvatske kontrolere, kao i one sa Diplomom Controller Akademie.

U Kontroling centru Kognosko u Zagrebu nas je posjetio partner i trener Controller Akademie – Dr. Klaus Eiselmayer, a našim polaznicima već dobro poznati CA partner i trener Dietmar Pascher objavio je poruku na svom Facebook profilu!


 

Pridružite se i vi novoj generaciji hrvatskih kontrolera certificiranih od strane najbolje svjetske škole kontrolinga – Controller Akademie iz Münchena.

Tri od pet modula Controller Akademie  dostupna su zainteresiranim sudionicima u Zagrebu u Kontroling centru Kognosko. Nakon završena 3 CA modula (svaki po 4 dana), polaznici stječu međunarodno priznati Certifikat Controller Akademie.

Kontroling Kognosko za svoje polaznike organizira u Zagrebu održavanje i 4. CA modula na engleskom pod trenerskim vodstvom Dietmara Paschera. 5. CA modul održava se također na engleskom jeziku u Münichenu, a po završetku istoga polaznici stječu renomiranu i međunarodno priznatu Controller Akademie München DIPLOMU!

Pročitajte detalje o Controller Akademie i prijavite se još danas!

CA10G2m_2017_500