Vijesti

2.ICCC – International Controlling Conference in Croatia

ICV kongres

Kontroling Kognosko d.o.o. i poslovni tjednik Lider organiziraju jedinstven kontroling događaj u 2014. godini!

Kontrolerska znanja neprocjenjiva su pomoć menadžmentu, a posebno u doba ekonomskog oporavka i postavljanja temelja za održiv rast.

Europa i svijet blagodati kontrolinga koriste desetljećima, a zemlje sa dugom tradicijom kontrolinga krizu su daleko lakše preboljele.

Prijenos različitih znanja i prakse osnovni je cilj ove konferencije: sudionici iz Njemačke, Švicarske, SAD, Poljske, Španjolske, Makedonije podijeliti će svoja iskustva sa hrvatskim kolegama.

Širenjem kontrolerskog znanja diljem svijeta godinama se aktivno bavi ICV – Internationaler Controller Verain – Međunarodna udruga kontrolera, a voditeljica ICV radne skupine Hrvatska jekontroling međunarodno priznata expertica mr.sc. Jasmina Očko. To je najveća udruga kontrolera i menadžera na svijetu, koji slijede kontrolersku doktrinu, a ujedno i pokrovitelj hrvatske konferencije koja je sada ušla u obitelj europskih ICV kontroling konferencija.

Sve su prezentacije na engleskom jeziku sa organiziranim simultanim prevođenjem.

Partneri konferencije: AHK – Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora, AmCham – Američka gospodarska komora u RH i Mirakul edukacijski centar.

Sponzori: Megatrend poslovna rješenja d.o.o., GOinfoZG d.o.o.

Kotizacija:

  • 1.350,00 kn + PDV za članove ICV
  • 1.450,00 kn + PDV za prijave do dana 04.10.2014. godine
  • 1.650,00 kn + PDV – za prijave od dana 05.10.2014.godine

Popusti:

  • 10% popusta pretplatnicima tjednika Lider
  • 10% popusta za 3 – 6 sudionike iz iste tvrtke
  • 20% popusta za 7 i više sudionike iz iste tvrtke

*popusti se ne zbrajaju