ICV kongres

ICV 17. radionica

Radionica je održana dana 03.02.2016. godine u Kontroling centru Kognosko, a glavna tema bila je "Kontroleri za kontrolere - najbolji savjeti i provjerena rješenja"

Na ovoj radionici kontroleri su prezentirati svoje prijedloge za unapređenja koja su  u svojoj organizaciji proveli ili iznosili svoje konkretne probleme koje su zajedniči rješavali polaznici ICV radionice.

Veliko nam je zadovoljstvo bilo predstaviti pobjednicu natječaja za najbolji kontroling projekt u 2015. godini – gđu Romanu Petričević iz poduzeća Colas Hrvatska.

Imali smo prilike vidjeti njen vrlo uspješan projekt „Kontrolersko praćenje općih troškova poslovanja“ kojim je ova tvrtka uštedjela 11% od ukupnih troškova u godinu i pol dana.

Ovaj projekt Romana će prezentirati ovo proljeće i na Međunarodnoj ICV konferenciji u Varšavi.

ICV diljem Europe funkcionira na principu prijenosa znanja i metodologije rada kroz timove zainteresiranih članova – kontrolera i menadžera. Kako radimo možete vidjeti na našim stranicama, ali i aktivno sudjelovati na našim slijedećim kontroling radionicama.

Osim onih koji već jesu članovi ICV-a, radionica je otvorena i za one koji se sada žele pridružiti radu ICV radne skupine Hrvatska.