ICV 2. radionica

ICV 2. radionica

Druga ICV kontroling radionica radne skupine - Hrvatska održana je dana 09.03.2011. godine u prostoru tvrtke Microsoft Hrvatska u Zagrebu.

Više od tridesetak kontrolera, menadžera, ali i ostalih zainteresiranih za kontroling, složno su i sigurno u grupama prionuli na posao i rješavali zadatak koji nije ni na koji način bio lagan i jednostavan, a zahtjevao je znanja, vještine i kontrolerskog iskustva. Tema radionice bila je: “One Page Only Report”.

Također, dogovoren je termin treće ICV radionice radne skupine Hrvatska koji će se održati dana 27.06. 2011. godine sa početkom u 09:00 sati. Mjesto održavanja radionice je u: Sjedištu tvrtke Microsoft Hrvatska, Turinina 3, 10010 Zagreb. Glavna tema radionice je unaprijed dogovorena tema: “Strukturiranje troškova u kontrolingu” – jedan od najčešćih zahtijeva svakog menadžera i jedan od najvećih izazova svakog kontrolera. Dođite i vi!

Zahvaljujemo se Upravi Microstoft Hrvatska što nam je omogućila korištenje svog prostora namijenjenog edukacijama i radionicama.

Kognosko kontroling - ICV: Druga radionica!
Kontroling Kognosko-ICV: Primjer sa druge radionice!
Kontroling Kognosko-ICV: Prezentacija One page only report - Ivana Matić
Kontroling Kognosko-ICV: Prezentacija One page only report - Mario Korbar, SRC
Kontroling Kognosko-ICV: zadatak One page only report - mr.sc. Jasmina Očko
ICV 2 radionica rješavanje zadatka u grupama.flv