ICV kongres

ICV 20. radionica

Jubilarna 20-ta ICV radionica održana je 10. veljače 2017. godine

Preko 30 ICV članova okupilo se u Zagrebu u “Starom fijakeru” zbog druženja, prezentacije nagrađenog kontroling projekta, te dogovora o daljnjem razvoju ICV skupine Hrvatska.

Družimo se kontinuirano još od 2010. godine. Kroz sve ove godine broj članova je rastao, mijenjao se, ali konstanta je uvijek bila – odlična posječenost i vaša želja za druženjem i zajedničkim radom.

U budućnosti ćemo stoga nastaviti raditi na novim susretima i temama koje su nam svima važne i korisne za naš posao.

Na 19. ICV radionici koja je održana dana 04.10.2016. godine, jednoglasno smo zaključili da je ovo idealni trenutak da ovaj „okrugli“ jubilej proslavimo uz druženje i ugodnoj atmosferi, posvetimo se dobrom networkingu.

U međuvremenu smo dobili i dodatni prijedlog – polaznici Controller Akademie koji su dobili diplomu CA završivši 4 i 5 stupanj (u Njemačkoj), također se žele okupiti radi druženja i networkinga, stoga je odmah rođena ideja da obje stvari povežemo i nađemo se svi zajedno.

Sastali smo se u restoranu „Stari fijaker“ . Odmah na početku proglasili ćemo 3 najvjernija člana hrvatskog ogranka ICV-a !

To su:
Karla Katalenac
Ante Belamarić
Dubravka Lacić
Najvjerniji članovi dobili su prigodne darove :-) !

U nastavku uslijedila je prezentacija kolega iz Biovege d.o.o. – ovogodišnjih nositelja nagrade za najbolji kontroling projekt u Hrvatskoj. Svi smo sa velikim interesom poslušati prezentaciju o njihovom putu izgradnje kontrolinga koji je uvelike oplemenio i unaprijedio poslovanje njihova poduzeća.

Do kraja dana zabavljali smo se uz odličnu hranu u ugodnoj atmosferi i uz ležernije teme!