ICV kongres

ICV 22. radionica

22. ICV radionica održala se u petak 06.10. 2017. u Kontroling centru Kognosko

Tema radionice: Kozmetika u financijskim izvještajima

Dragi članovi ICV-a i svi koji će to tek postati,

pola godine unaprijed dogovorena tema radionice upravo u trenutku održavanja bila je apsolutno najvažnija tema u cijeloj zemlji.

U četvrtak – 05.10.2017. godine izvanredna uprava Agrokora objavljuje revidirane financijske izvještaje za 2016. godinu operativnih kompanija Agrokor Grupe.

U petak 06.10.2017. održava se 22. radionica ICV (Internationaler Controller Verain) radne skupine Hrvatska, sa temom “Kako uljepšati bilancu“.

“Ispod čekića” kao naručena, pravi case-study za sve koji žele istraživati tu temu, stigla je ravno sa interneta prezentacija (22 slajda) kojom smo se bavili cijeli dan. Možemo samo zaključiti kao pravi profesionalci – nismo imali često priliku doživjeti ovakvo iskustvo – aktualno, intrigantno, poučno, šokantno, zanimljivo…

Završili smo sa predviđanjima i okladama – kako će se sve završiti?

Sigurno ćemo se na jednoj budućoj radionici vratiti našim predviđanjima i utvrditi tko je bio dobar prorok i dobio okladu!

 


 

Osim za članove ICV-a, radionice su otvorena i za sve one koji se žele pridružiti radu ICV radne skupine Hrvatska. Ulaz je slobodan, ali je broj mjesta u dvorani ograničen. Stoga ukoliko želite osigurati svoje mjesto, molimo vas informirajte nas o svom dolasku i terminu dolaska na info@kognosko.hr.

Više informacija o samom ICV-u i radnim skupinama možete dobiti na

http://www.kognosko.hr/icv-udruga-kontrolera/

Veselimo se susretu sa vama na 23. ICV radionici – 16. veljače 2018.