Controller Akademie i Kontroling Kognosko

Kontroling akademija

„A controller does not hide behind figures but is always on the way to the customers – as a consultant and a partner of management“ Dr.Dr.h.c. Albrecht Deyhle, founder of the Controller Akademie

Pridružite se i Vi u Kontroling centru Kognosko novoj generaciji kontrolera certificiranih od strane najbolje svjetske kontroling edukacijske kuće - Controller Akademie München!

Sklopljenim ugovorom sa Controller Akademie Münich tvrtka Kontroling Kognosko je tvrtka PARTNER i time dobila pravo koristiti intelektualno vlasništvo Controller Akademie Münich te prema definiranoj metodologiji pripremati i održavati otvorene i in-house seminare iz domene kontrolinga.

Obrazovanje kontrolera na Controller Akademie organiziran je u pet modula. Njemački program do sada je uspješno završilo više od 55.000 sudionika. U Europi postoji više od 45 godina.

novo10

Sustavni program obuke na CA Controller Akademie ovjeren je IGC oznakom kvalitete od strane International Group of Controlling (IGC) – krovnog tijela za mjerenje kvalitete kontrolerskih edukacija.

Komentar IGC-a: “Na izvrsno predstavljen, detaljan i razumljiv način, CA Controller Akademie pokazuje svoju visoku razinu profesionalnosti, bogato iskustvo i prepoznatljiv kontinuitet“

Od 2013. godine tri od pet modula Kontroling akademije dostupna su zainteresiranim sudionicima u Hrvatskoj. Nakon završena 3 modula (po 4 dana) na hrvatskom jeziku, polaznici stječu međunarodno priznati Certifikat Controller Akademie.

Kontroling Kognosko za svoje polaznike organizira u Zagrebu održavanje i četvrtog modula na engleskom jeziku pod trenerskim vodstvom Dietmara Paschera. Peti modul održava se također na engleskom jeziku u Zagrebu i Münchenu pod trenerskim vodstvom Dietmara Paschera i Klausa Eiselmayera, a po završetku istoga polaznici stječu renomiranu i međunarodno priznatu Controller Akademie München DIPLOMU!


 

Kome je edukacija Kontroling akademija namijenjena:

  • menadžerima, vlasnicima
  • kontrolerima, financijašima, računovođama, planerima, data-base analitičarima
  • menadžerima prodaje, marketinga, nabave, logistike, proizvodnje
  • svima zainteresiranima za kontroling
controller_akademie_pyramid

Detalje o mogućnosti nastavka usavršavanja na Controller Akademie možete pročitati ovdje, ili direktno na stranicama Controller Akademie. Za dodatna pitanja molimo da nam se obratite na: info@kognosko.hr.

Mjesto održavanja prva 3 modula Kontroling akademije na hrvatskom jeziku i cijena za stjecanje Certifikata Kontroling akademije

Mjesto održavanja prva 3 modula Kontroling akademije na hrvatskom jeziku i cijena za stjecanje Certifikata Kontroling akademije

Kontroling Kognosko d.o.o. Zagreb, Lanište, Jarušćica 1E
Kontroling akademija 3 modula - 12 dana intenzivne edukacija (3 x 4 dana)
Cijena svakog modula: 4.800 kn + PDV, za članove ICV-a 4.000 kn + PDV
Cijena za sva tri modula: 13.500 kn + PDV,a za članove ICV-a 11.000 kn + PDV

Knjiga

Knjiga

Knjiga “Kontroling i kontroler” prati edukaciju i njen je sastavni dio.

Naslov originala: Controlling and the Controller, Verlag fur Controlling Wissen AG Stručna redaktura i recenzija prijevoda: mr.sc. Jasmina Očko Prevoditeljica s engleskog: Ana Janković Čikos Urednica: mr.sc. Jasmina Očko

Trener: Jasmina Očko

Trener: Jasmina Očko

Trener i konzultant za implementaciju kontrolinga. Kontinuirano prikuplja najnovija kontrolerska znanja u Europi i Americi, te implementira u poduzeća u Hrvatskoj i regiji. Licencirani je partner i trener Controller Akademie Münich, vodeće njemačke akademije za kontroling. Voditeljica ICV radne skupine Hrvatska - najveće međunarodne udruge kontrolinga. Autor nekoliko višemjesečnih edukacija za kontrolere i menadžere.

Najpoznatija diploma svjetskih kontrolera "CA DIPLOMA" - od sada dostupnija nego ikada!

Certifikat (nakon završena 3 modula) postignut u Hrvatskoj otvara vrata prema Diplomi Controller Akademie Münich (5 modula). Kontroling Kognosko i Controller Akademie Münich zajednički organiziraju i završna dva modula u Zagrebu na engleskom jeziku.

Također, Kontroling Kognosko svim svojim polaznicima koji su završili 3 modula Controller Akademie u Zagrebu dodjeljuje vaučer za prijavu na 4 i 5 modul po povlaštenoj cijeni.

Diploma je dokaz o završenoj obuci na zajedničkom programu Controller Akademie i hrvatske škole, te kontroling trenerice Jasmine Očko prema licenci CA, a u organizaciji tvrtke Kontroling Kognosko. To je također dokaz vještine, teoretskog znanja, ali i primijene kontrolinga u praksi.

2020. godina! 4. modul: Reporting & Communication (mjesto održavanja: Zagreb, jezik: engleski)

NOVI TERMIN: 19.-22.10. 2020.

Pogledajte kako je do sada bilo na 4. modulu…

5. modul: Presentation and Moderation (mjesto održavanja: Zagreb, jezik: engleski)

NOVI TERMIN: 04.-07.11.2019.

Pogledajte kako je do sada bilo na 5. modulu…


Za sve informacije, molimo vas kontaktirajte nas na info@kognosko.hr.

Detalji o nastavku usavršavanja na Controller Akademie Munich…


Iskoristite više od 40 godina akumuliranog kontrolerskog znanja, unaprijedite sve potrebne tvrde i meke vještine u svrhu ispunjenja zahtjevne dužnosti – navigatora kompanije.

Kako vi kao kontroler možete postati relevantan čimbenik za svoju tvrtku? Najbolji instrumenti, alati i izvješća su uvijek samo toliko dobri koliko je dobra jačina argumentacije, prezentacijska vještina i moć uvjeravanja.

Kako bi osigurao transparentnost u tvrtki, od kontrolera se zahtijeva poduzetničko razumijevanje i psihološka intuicije. Upravo to je cilj naših modula: pripremiti se za svoju stvarnu ulogu kontrolera kao savjetnika i nezamjenjivog partnera u upravljanju.

Brošura Controller Akademie
Dictionary for Controllers 2014.
Survival Tips for Controllers and Managers

Ispunite obrazac kako biste se prijavili

Prijavnica za pohađanje Controller Akademie