novo14

Kontroling konferencije

Kontroling Kognosko d.o.o. organizira jedinstvene kontroling evente u Hrvatskoj

Kontrolerska znanja neprocjenjiva su pomoć menadžmentu, a posebno u doba ekonomskog oporavka i postavljanja temelja za održiv rast. Europa i svijet blagodati kontrolinga koriste desetljećima, a zemlje sa dugom tradicijom kontrolinga krizu su daleko lakše preboljele.

Prijenos različitih znanja i prakse osnovni je cilj ICCC kontroling konferencije koja se svake godine u studenom održava u Hrvatskoj.

Širenjem kontrolerskog znanja diljem svijeta godinama se aktivno bavi ICV – Internationaler Controller Verain – Međunarodna udruga kontrolera, a voditeljica ICV radne skupine Hrvatska je Jasmina Očko. To je najveća udruga kontrolera i menadžera na svijetu, koji slijede kontrolersku doktrinu, a ujedno i pokrovitelj ICCC – International Controller Conference in Croatia – hrvatske konferencije koja je ušla u obitelj europskih ICV kontroling konferencija.

Kontroling nije rezerviran samo za privatni sektor. Upravo suprotno, poduzeća i organizacije u javnom sektoru imaju posebnu važnost za društvo u cjelini, što nosi i posebnu odgovornost za proizvedene učinke. Mjerenje tih učinaka gotovo nije moguće bez kontrolinga, samo što se ovdje kontroling mora prilagoditi specifičnom načinu razmišljanja i promatranja. Iz tog razloga organizirali smo još jednu međunarodnu kontroling konferenciju –  ICCPS – International Controlling Conference for Public Sector.

Sve su prezentacije na engleskom, njemačkom ili hrvatskom jeziku sa organiziranim simultanim prevođenjem, a same se prezentacije mogu preuzeti nakon kontroling konferencije u .pdf obliku.

images3VUNUUEJ

6 ICCC - International Controlling Conference in Croatia - održana je dana 15.11.2018.

5 ICCC - International Controlling Conference in Croatia - održana je dana 14.11.2017.

4 ICCC - International Controlling Conference in Croatia - održana dana 08.11.2016.

3 ICCC - International Controlling Conference in Croatia - održana dana 05.11.2015.

2 ICCC - International Controlling Conference in Croatia - održana dana 05.11.2014.

1 ICCC - International Controlling Conference in Croatia - održana dana 05.11.2013.

2 ICCPS - International Controlling Conference for Public Sector održana je dana 24.05.2016.

1ICCPS - International Controlling Conference for Public Sector održana dana 18.03.2015.